Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

В новому році очікуємо появу оновлених BMW 2 Series Active Tourer та Gran Tourer

Популярні у західній Європі мінівени з шильдиком BMW отримали рестайлінгову зовнішність, сучасніший інтер҆ єр та модернізовану технічну начинку. Баварська пара MPV слідом за моделями i3 та i8 змінилася зовні, що говорить про зміни стилю бренду BMW відповідно з вимогами сучасного автомобілебудування та конкуренції. Німецький виробник преміум автомобілів націлений перш за все на європейський ринок, тому новачок виглядає гармонійно та стриманно.

Отже, головним конкурентом для рестайлінгового BMW 2 Series Active Tourer залишається Mercedes-Benz B-Class, який поки що випереджає баварця за рівнем продажів та прихильністю європейських клієнтів. Але спеціалісти BMW роблять ставку на ефективні двигуни та 7-ступеневу автоматичну коробку перемикання швидкостей Steptronic.

Обидві моделі зберігають ті самі функції, що і раніше; Active Tourer - це п'ятимісний MPV, а Gran Tourer має сім посадкових місць та довшу колісну базу. Окрім цього, вони використовують ідентичний стиль екстер҆ єру. Зовнішній вигляд прикрашає оновлена радіаторна решітка та свіжі свілодіодні фари головного світла. В пакеті M Sport мінівени мають більш агресивні бампери та 17-дюймові легкосплавні диски.

Інтер҆ єр отримав якісні варіанти оббивки та широкий вибір оснащення, яке доступне за додаткові кошти. Загалом, в салоні можуть зручно розміститися п҆ ять дорослих пассажирів та їх багаж. Передня панель розгорнута до водія і це дає додаткові відчуття ергономічності та зручності у керуванні автомобілем.

Гонитва за економією паьного призвела до нових рекордів та перемог. І це доводить новий режим тестування WLTP, який виявляє додаткові можливості економії пального гібридними силовими установками. Також, ця технологія сприятиме підвищенню потужності бензинових моторів на 5-10%. Поки що зарано казати про революцію у економії пального, але офіційні цифри вражають як ніколи.

На європейський ринок BMW 2 Series Active Tourer та Gran Tourer потраплять через декілька місяців за ціною від 26 тисяч євро. З нетерпінням очікуємо появи цих двох венів і на українському ринку нових автомобілів… 

17.01.2018
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

В новому році очікуємо появу оновлених BMW 2 Series Active Tourer та Gran Tourer

Політика конфіденційності